Aten Marja Oy

Aten Marjan mehutehdas

 

Aten Marja Oy (alkujaan Aten Marja-Aitta) on koko toiminta-aikansa, vuodesta 1997, keskittynyt kylmäpuristettujen mehujen valmistukseen. Laadukkaat raaka-aineet, asianmukaiset tuotantotilat ja nykyaikainen konekanta takaavat tuotteillemme tasaisen laadun ja korkean hygieniatason. Marjamehujen lisäksi tarjoamme myös marjapakasteita suurtalouksille sekä rahti- ja alihankintatyötä esimerkiksi tilaviinien valmistajille.

 

Parhaat marjat

Käytämme raaka-aineena maukkaimpia ja parhaimpia marjoja: mustikkaa, puolukkaa, karpaloa ja tyrniä, sekä musta- ja punaherukkaa ja vadelmaa.

Atte ja Pirjo Valkiainen

Nopea pakastus

Mehevät, kypsät marjat pakastetaan välittömästi poimimisen jälkeen. Tarjoamme myös laadukasta pakastuspalvelua.

 

Kylmäpuristus

Marjoja ei keitetä, vaan kaikki Aten mehut valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä, joka säilyttää marjojen rikkaat vitamiinit ja herkät aromit.


Tuotantotilat

Asianmukaiset tuotantotilat ja nykyaikainen konekanta mahdollistavat optimaalisen marjojen säilytyksen ja käsittelyn.


Suurtalouksille mehuja ja pakasteita

Toimitamme mehuja suurkeittiöiden tarpeisiin 3,5 ja 5,5 litran kannuissa. Voit tilata mehut valintasi mukaan makeutettuna joko sokerilla tai fruktoosilla tai valita täysin sokeroimattoman mehun. Aidot täysmarjamehut soveltuvat hyvin myös kiisseleiden ja keittojen pohjaksi.
Toimitamme suurtalouksille myös marjapakasteita. Tilaukset toimitamme joko kuljetusliikkeen välityksellä tai omalla kuljetuskalustollamme.

 


Henkilöstö

Atte Valkiainen
toimitusjohtaja
puh. 0500 582 298
atte.valkiainen (at) marja-aitta.fi

Pirjo Valkiainen
tuotantopäällikkö
puh. 050 340 3865

Sirkku Hyyryläinen
myyntisihteeri
puh. 050 372 52 06
myynti (at) marja-aitta.fi