Asiakaskertomus
Harri Parkkinen, Savilahden Auto

 

Harri Parkkinen on tehnyt autokauppaa yhteensä 42 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta vaihtoautopäällikkönä Savilahden Autossa. Tänä aikana yrityksen myynti on noussut noin 550 autosta 1300 autoon vuodessa.

 

Harri Parkkinen, Savilahden auto

 

Savilahden Autossa on tehty 74 vuotta autokauppaa ja tänä päivänä se työllistää 37 ihmistä sekä automyynnissä että huollossa. Savilahden Auto edustaa maailman myydyintä automerkkiä, Volgswagenia sekä Seatia ja huollossa myös Audia. Kuten viime aikojen vahvoista myyntimääristä voi päätellä, Savilahden Auto on innovatiivinen toimija alalla ja haluaa koko ajan kehittää asiakasymmärrystään ja asiakaspalveluaan.

Noin 15 vuotta sitten Valkiaisen Atte tuli ostamaan Harrilta auton. Autokauppojen yhteydessä selvisi, että Aten yritys Aten Marja tekee 100 % marjatäysmehuja. Siinä yhteydessä Harri osti Atelta ensimmäisen erän mehuja.

Sen lisäksi, että Harri osti omaan ja perheensä käyttöön lastin mehua, hän alkoi ostaa silloiseen yritykseensä uuden auton luovutuslahjaksi marjamehuja. Ajatus oli antaa asiakkaille lahjaksi tuote, joka ei liity suoraan autoiluun. Ihmiset tykkäsivät kovasti siitä, että saivat muistamisen, joka on lähellä tehty ja edustaa puhdasta luontoa, terveyttä ja hyvää oloa. Mustikkamehusta on tullut osa Harrin elämää. Vaikka Harri on maistanut vuosien varrella Aten kaikkia mehuja, kuten tyrniä, puolukkaa, karpaloa, mansikkaa, on mustikka säilynyt ehdottomana suosikkina. Harria voisikin kutsua jo suurkuluttajaksi, sillä hän tilaa 600 pulloa vuodessa, pari kertaa vuodessa Harri saa Atelta ison erän mehua. Aivan kaikki ei tosin mene Harrin ja perheen juotavaksi, vaan osa erästä menee erään ison suomalaisen rahoitusyhtiön johtajalle. Mehua tulee juotua joka päivä aamuin illoin. Työpaikaltakin mehua löytyy aina, jotta saa pienen vitamiiniannoksen päivän piristykseksi.

Mehuja jo yli 10 vuotta

Koska Aten mehut ovat olleet päivittäisessä käytössä jo yli kymmenen vuoden ajan, Harri ei osaa oikein sanoa, onko oma virkeys ja terveys pelkästään mustikkamehun ansiota. Hän kuitenkin toteaa: ”onhan mustikan terveellisyys jo yleisesti ja laajasti lääketieteellisestikin todettu.” Eikä Harrin muistin ajalta löydy sellaista päivää, että olisi flunssa takia kotiin pitänyt jäädä, vaikka työssä tapaa todella paljon ihmisiä ja sitä kautta altistus taudeille on taattu.

Nyt Savilahden Autosta asiakkailla onkin mahdollisuus saada uuden laadukkaan auton lisäksi myös terveyttä ja hyvää oloa autokaupan yhteydessä, koska uusia asiakkaita muistetaan Aten Marjan täysmehuilla.